DeltaDoors Toegangstechniek, garagedeuren, hekopeners, slagbomen, roldeuren, bedrijfsdeuren, industriedeuren, buismotoren en tochtgordijnen DeltaDoors garantie
Garantie garagedeuren, overheaddeuren, hekopeners, slagbomen
Garantie  
producten 

DeltaDoors is zuinig op z'n klanten, dus volledige garantie zoals het hoort

de garantie die verder gaat dan de deur...
service en onderhoud op garagedeuren

Wat mag u verwachten van DeltaDoors? Natuurlijk een all-in garantie, we zijn verantwoordelijk voor onze producten, zoals dat hoort. Vooruitstrevend zijn we niet alleen op het Internet of met het innoveren van toegangstechniek, vooruitstrevend zijn we ook met onze doelstellingen.

Deltadoors biedt ook een verlengde garantie aan op veel van onze producten, voor een kleine extra bijdrage kan de garantie met extra jaren worden verlengd, kijk bij onze producten in de webshop.

Commercieel scoren of het z.g. dozen schuiven is niet onze missie, een klant komt bij ons terug. Niet alleen omdat we hoogwaardige produkten willen verkopen maar vooral omdat wij weten waar we over praten. Toegangstechniek is onze core business en daar willen we gewoon de beste in zijn, in kwaliteit én service.

service en onderhoud op garagedeuren
 
Klik hier voor de metaalunie voorwaarden Op al onze offertes en alle opdrachten aan ons en alle overeenkomsten die met ons zijn afgesloten zijn de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing, zoals gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Rotterdam. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.
 
beoordelingen referenties informatie service